Selecteer een pagina

1

Vertaling

Vertalen is meer dan zomaar woorden omzetten naar een andere taal. De vele nuances, grapjes en woordspelingen moeten verstaanbaar overgebracht worden naar de doeltaal. Ook een computer is nog steeds niet in staat een goed vertaalde tekst te leveren. Vertrouw daarom op een taalexpert die de knepen van het vak kent.

2

Revisie

U wilt een tekst zonder grammaticale onjuistheden, spel- of stijlfouten? Of wilt u uw tekst een professionele touch geven? Geen enkele tekst verlaat ons bureau voor ze grondig bestudeerd en gecorrigeerd is zodat u op beide oren kunt slapen. Elke fout vliegt er onverbiddellijk uit. Wij reviseren en herschrijven uw tekst volgens uw aanwijzingen.

3

Redactie

Mailings, reclamefolders, memo’s, webteksten, en meer… U bezorgt ons een aantal losse teksten, geeft ons achtergrondinformatie en beschrijft het doelpubliek. Wij gieten uw tekst in de juiste vorm, en met plezier!

4

Copywriting

Commercieel getinte teksten hebben net dat ietsje meer nodig. Zij moeten namelijk aanzetten tot actie. Daarom heeft u een tekst nodig die zijn doel treft. Het professionele en geloofwaardige karakter van de tekst slaat enkel dan over op uw product of dienst. Nadat we uw doelgroep en doelstellingen hebben bepaald, schrijven wij een vlotte tekst die uw (potentiële) klant raakt!

5

Advies

U lanceert een nieuw product? U doet er wellicht goed aan om uw teksten aan ons voor te leggen. Wij onderzoeken of die in andere talen geen negatieve bijklank hebben.

 

Kwaliteitswaarborg

U wilt uiteraard dat uw tekst in goede handen terechtkomt. Om een goede en betrouwbare vertaling te kunnen maken, is het niet voldoende dat de vertaler de bron- en doeltaal uitstekend beheerst. Hij moet ook het onderwerp van uw tekst door en door kennen. Zo is hij in staat om betekenissen te vertalen en niet zomaar wat woorden.

Wij behandelen uw tekst met de grootste zorg. Onze doeltaalgerichte aanpak verzekert een vlotte leesbaarheid voor de eindgebruiker.

U weet genoeg? Of nét niet?

Neem dan contact met ons op!

Over eSDeC Communications

Al sinds 2007 helpen wij internationale bedrijven bij hun streven naar succes binnen Europa door overtuigende (vertaalde) communicatie.

© 2023 eSDeC Communications bv